Laturyhmä

Hiihtojaoston toimintaan kuuluu merkittävänä osana latujen kunnossapito. Jaoston latumiesten hoidossa ovat Leppästenvuoren ulkoilureitin ladut, yhdyslatu, Paltanmäen kuntoradan latu, Hiihtomaa, Teerijärvien lenkki ja Iso Teerijärven latu.

Kaupungin kenttämestari hoitaa peltoladut ja Onninpolun ladun.

Hiihtojaoston laturyhmään kuuluu reilut 10 talkoolaista. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan talkooporukkaan, niin ota yhteyttä jaostomme henkilöihin. Heidän yhteystiedot löydät sivulta: Seuran esittely.

Hiihtojaostolla on  leveätelainen työkelkka ja v.2021 hankittu telamönkijä. Näihin liitettävinä työvälineinä ovat itse kehitellyt ja rakennellut lanat ja latuhöylä. Näiden suunnittelusta ja kehittelystä ovat suurimmaksi osaksi vastanneet Arvo Kärkinen, Kalervo Hietala ja Tarmo Järvinen.

Talven 2018-19 latumiehet yhteiskuvassa Hiihtomaan laavun edustalla. Vas. Tapani Markkula, Veikko Hasa, Hannu Hakala, Esko Peltonen, Arvo Kärkinen, Tapio Lindstedt, Antero Pisilä, Aarno Meriluoto, Tarmo Järvinen ja Mauri Kaila. Pekka Leskinen ei päässyt paikalle.
Raimo Saarinen Ski-Doo kelkan ohjaimissa talvella 2015
Tapani Markkula lanaamassa 2012 talvella Yamaha Viking kelkalla.
Esko Peltonen Teerijärvien kierrosta kunnostamassa talvella 2018
Talven 2020-2021 latumiehiä vasemmalta oikealle: Jouko Hämäläinen, Tapio Lindstedt, Tapani Markkula, Pekka Leskinen, Tarmo Järvinen ja Hannu Hakala
Talven 2020-2021 latumiehiä vasemmalta oikealle: Antero Pisilä, Esko Peltonen, Mauri Kaila, Veikko Hasa ja Aarno Meriluoto
Talven 2021-2022 latutiimi ja kalusto