Seura-asut 2020-2021

OrPon hiihtojaoston hiihtoasujen yhteistyökumppaniksi ja toimittajaksi on valittu Noname. Värit ovat tutut perinteikkäästä logostamme eli musta, punainen ja sininen. Asumallistoomme kuuluvat: lämmittely/hiihtoasu, kaksiosainen kilpahiihtoasu, pipo ja panta. Lisäksi on mahdollisuus tilata untuvatoppatakki tai juomavyö. Asuja voivat tilata kaikki halukkaat.

Asujen yhteistyökumppaneiden logoja päivitetään vielä myöhemmin, joten kuvan asu ei ole logojen osalta ihan lopullinen.

Malliasujen sovitus

Malliasujen sovitus on Oriveden liikuntahallilla (Kääjäntie 4) ajalla 21.9.-30.9. hallin aukioloaikojen mukaan ma-pe klo 7-21, la klo 10-18 ja su klo 12-20. Asut löytyvät valvojan kopista ja sovitus tapahtuu pukuhuoneissa.

Tilaukset ja hinnat

Tilaukset jokainen tekee itse sähköisesti Nonamen Clubshopissa ja maksaa järjestelmän kautta. Clubshop sulkeutuu 30.9.2020 klo. 23.59.

Lasten hiihtoasun hinta on 80 € ja aikuisten 90 €, kiitos useille loistaville sponsoreillemme! Muiden tuotteiden hinnat löytyvät Nonamen Clubshop verkkokaupasta. Asuista voi valita takin ja housut eri kokoa.

Asujen tilaaminen

Clubshop löytyy osoitteesta

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Tee itsellesi käyttäjätunnus ja salasana (käytä Orpon seura koodia 00138OP).
  2. Kun seuraavalla kerralla kirjaudut palveluun, täytä kirjautumisvaiheessa oma käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä seurakoodi 00138OP.
  3. Kirjautumisen jälkeen pääset "My account"- sivulle, missä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi.
  4. Klikkaa "kaikki tuotteet/tuotteet" niin pääset eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Valitse tuotteet, koot ja määrät ja etene maksuun.
  5. "Maksa tilauksesi" -toiminnon jälkeen valitse maksutapasi
  6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. HUOM! Clubshop-järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Valitsemalla Klarna- maksun saat halutessasi maksuaikaa.
  7. Seuran tuotteet lähetetään yhteyshenkilöllemme niiden valmistuttua, jonka jälkeen ne jaetaan tilanneille. Asujen arvioitu valmistuminen on marraskuussa.

Lisätietoja tarvittaessa: orpohiihtojaosto@gmail.com tai Kirsi Onnela 040 514 4067