Seura-asut 2021-2022

OrPon hiihtojaoston hiihtoasujen yhteistyökumppani ja toimittaja on Noname. Värit ovat tutut perinteikkäästä logostamme eli musta, punainen ja sininen. Tänä vuonna asumalliston ei kuulu hiihtopuvun lisäksi muita tuotteita. Ensi kaudella tarjolla on koko mallisto. Asuja voivat tilata kaikki halukkaat.

Sovitus

Aikataulusta johtuen varsinaisia sovitusasuja ei ole, mutta asuja on mahdollista sovittaa meiltä löytyvillä puvuilla. Juniorikokoja (130 ja 150) löytyy 18.9. (Paltanmäki) ja 25.9. (Hiihtomaa) syystreenistä. Treenit klo 14.00-15.00. Tarvittaessa voidaan tuoda muitakin kokoja.

Hiihtomaan kopilla voidaan järjestää sovituksia halukkaille. Kannattaa laittaa viestiä joko orpohiihtojaosto@gmail.com tai Kirsi Onnela 040 514 4067 niin voidaan sopia yhteisiä aikoja.

Tilaukset ja hinnat

Tilaukset jokainen tekee itse sähköisesti Nonamen Clubshopissa ja maksaa järjestelmän kautta. Clubshop sulkeutuu ti 28.9.2021 klo. 23.59.

Lasten hiihtoasun hinta on 80 € ja aikuisten 90 €, kiitos useille loistaville sponsoreillemme! Asuista voi valita takin ja housut eri kokoa.

Asujen tilaaminen

Clubshop löytyy osoitteesta

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Tee itsellesi käyttäjätunnus ja salasana (käytä Orpon seura koodia 00138OP).
  2. Kun seuraavalla kerralla kirjaudut palveluun, täytä kirjautumisvaiheessa oma käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä seurakoodi 00138OP.
  3. Kirjautumisen jälkeen pääset "My account"- sivulle, missä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi.
  4. Klikkaa "kaikki tuotteet/tuotteet" niin pääset eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Valitse tuotteet, koot ja määrät ja etene maksuun.
  5. "Maksa tilauksesi" -toiminnon jälkeen valitse maksutapasi
  6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. HUOM! Clubshop-järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Valitsemalla Klarna- maksun saat halutessasi maksuaikaa.
  7. Seuran tuotteet lähetetään yhteyshenkilöllemme niiden valmistuttua, jonka jälkeen ne jaetaan tilanneille. Asujen arvioitu valmistuminen on marraskuussa.

Lisätietoja tarvittaessa: orpohiihtojaosto@gmail.com tai Kirsi Onnela 040 514 4067