Erityislasten hiihtokoulu - HIIHTOSANKARIT

Päätöskerta, jossa palautetaan hiihtokoululiivit ja jaetaan aktiivisuuspalkinnot, pyritään pitämään myöhemmin keväällä koronatilanteen helpottuessa. Siitä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

OrPon Hiihtojaosto on mukana Avoimet Ovet-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on tukea urheiluseuroja vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien harrastajien mukaan ottamisessa. Hanke toteutetaan yhteistyössä 11 liikunnan aluejärjestön ja kuuden lajiliiton kanssa. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Voit lukea lisää hankkeesta osoitteesta: https://www.paralympia.fi/avoimet-ovet

Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten HIIHTOSANKARIT-hiihtokoulu on tarkoitettu 4 –16 vuotiaille lapsille ja nuorille. Hiihtokoulussa lapset oppivat hiihdon perusasioita leikin ja yhdessä tekemisen kautta. Harjoituksissa otetaan huomioon lasten yksilölliset tarpeet ja toimintakyky ja toimintaa sovelletaan kaikille sopivaksi.

Harjoitukset ovat sunnuntaisin Oriveden hiihtomaassa klo 15-16. Alle kouluikäisillä lapsilla ja (tarvittaessa vanhemmillakin lapsilla) toivomme huoltajan olevan suksilla mukana hiihtokoulun ajan.

Pakkasraja hiihtokoulukerroille on -17 astetta. Mikäli hiihtokoulu joudutaan perumaan, siitä ilmoitetaan Oriveden ponnistuksen hiihtojaoston facebook sivulla  https://www.facebook.com/orpohiihto/

Jos et ole Facebookissa, pääset lukemaan sitä myös tämän nettisivun kautta.

Hiihtokoulukerrat talvella 2021 ovat:

·         SU 17.1.

·         SU  24.1.

·         SU 31.1.

·         SU 7.2.

·         SU 14.2 Rastipisteet Hiihtomaassa

• HIIHTOSANKARIT-ryhmä kiertää ohjatusti rastipisteet ohjaajien kanssa klo 12:30-13:30

·         SU 21.2.

·         SU 14.3. PERUTTU Koronatilanteen vuoksi. Omatoiminen hiihtoretki            perheen kanssa.

Hiihtokoulumaksu on 25 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Orpon hiihtojaoston tilille FI72 5311 0040 0085 11.

Ilmoittaututuminen on auki 16.12.2020-6.1.2021 välisen ajan.

Seuran jäsenyys ja vakuutus

Seuran toiminnassa mukana olevilta edellytetään seuran jäsenyyttä. Jäsenyyteen sisältyy alle 15-vuotialle tapaturmavakuutus, joka koskee seuran omia tapahtumia esim. hiihtokoulua. Jäseneksi liittyminen on helppoa. Aikuisten jäsenmaksu on 25 euroa ja alle 15-vuotiaiden 15 euroa. Maksa tilille FI55 5311 0040 0044 52/Oriveden ponnistus ry. ja merkitse viesti kohtaan: oma nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoite ja osoitteesi. Jäsenmaksu maksetaan seuran tilikauden 1.5. - 30.4. ajalta.

Vastuuohjaaja ja lisätiedot: Jenni Hämäläinen, puh. 050 3797238 tai orpohiihtojaosto@gmail.com