Erityislasten hiihtokoulu - HIIHTOSANKARIT


Vuonna 2023 erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten HIIHTOSANKARIT-hiihtokoulu on osa soveltavan liikunnan pilottikokeilua ja LIIKUNTASANKARIT-ryhmää. Ryhmä on tarkoitettu 6 –15 vuotiaille lapsille ja nuorille.  Lue aiheesta lisää Soveltavan liikunnan sivulta: 

https://oriveden.ponnistus.sporttisaitti.com/toiminta/soveltava-liikunta-liikuntasankarit/

Hiihtokoulussa lapset oppivat hiihdon perusasioita leikin ja yhdessä tekemisen kautta. Harjoituksissa otetaan huomioon lasten yksilölliset tarpeet ja toimintakyky ja toimintaa sovelletaan kaikille sopivaksi.

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin Oriveden hiihtomaassa klo 17.30-18.30. Alle kouluikäisillä lapsilla ja (tarvittaessa vanhemmillakin lapsilla) toivomme huoltajan olevan suksilla mukana hiihtokoulun ajan.

Pakkasraja hiihtokoulukerroille on -17 astetta. Mikäli hiihtokoulu joudutaan perumaan, siitä ilmoitetaan Oriveden ponnistuksen hiihtojaoston facebook sivulla  https://www.facebook.com/orpohiihto/

Jos et ole Facebookissa, pääset lukemaan sitä myös tämän nettisivun kautta.

Hiihtokoulukerrat talvella 2023 ovat:

·         KE 11.1.

·         KE 18.1.

·         KE 25.1.

·         KE 1.2

·         LA 11.3 Lasten Lumipäivät ( kaikille vapaa osallistuminen)


Seuran jäsenyys ja vakuutus

Seuran toiminnassa mukana olevilta edellytetään seuran jäsenyyttä. Jäsenyyteen sisältyy alle 15-vuotialle tapaturmavakuutus, joka koskee seuran omia tapahtumia esim. hiihtokoulua. Jäseneksi liittyminen on helppoa. Aikuisten jäsenmaksu on 25 euroa ja alle 15-vuotiaiden 15 euroa. Maksa tilille FI55 5311 0040 0044 52/Oriveden ponnistus ry. ja merkitse viesti kohtaan: oma nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoite ja osoitteesi. Jäsenmaksu maksetaan seuran tilikauden 1.5. - 30.4. ajalta.


Vastuuohjaaja ja lisätiedot: Jenni Hämäläinen, puh. 050 3797238 tai orpohiihtojaosto@gmail.com

OrPon Hiihtojaosto on mukana Avoimet Ovet-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on tukea urheiluseuroja vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien harrastajien mukaan ottamisessa. Hanke toteutetaan yhteistyössä 11 liikunnan aluejärjestön ja kuuden lajiliiton kanssa. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Voit lukea lisää hankkeesta osoitteesta: https://www.paralympia.fi/avoimet-ovet