Hiihtokoulut

Alkuleikkiä talvella 2015

ORIVEDEN PONNISTUKSEN LASTEN HIIHTOKOULU

Lasten Hiihtokoulu on päättynyt tämän talven osalta. Suuren suuret kiitokset ihanille lapsille ja toki myös reippaille aktiivisille vanhemmille! Ensi talvena taas nähdään hiihdon merkeissä:)

Sinä pikkuhiihtäjän äiti, isä, kummi, kaima... jos sinulla riittäisi aikaa ja intoa tulla mukaan ohjaustoimintaan ,voisit laittaa sähköpostia Minnalle vainolanpuisto@gmail.com. Et siis tarvitse mitään ``ohjaajan ammattitutkintoa`` . Porukassamme on kyllä valmennustasoisia ohjaajia, mutta apuohjaajia olisi mukava saada lisää. Reippaasti mukaan mukavaan porukkaan!

Olemme lähettäneet ilmoittamiinne sähköpostiosoitteisiin PALAUTELOMAKE -linkin. Linkki on hyvin helppo käyttää. Täytä vastauslomake yhdessä lapsen kanssa. Kehitämme toimintaamme koko ajan, joten vastauksesi on erittäin tärkeä! KIITOS .

Oriveden Ponnistuksen hiihtojaosto järjestää hiihtokoulutoimintaa 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

Alle 6-vuotiaita ja erityislapsia (tavalla tai toisella erityishuomiota tarvitsevia lapsia) voidaan ottaa mukaan toimintaan, mutta silloin lapsen mukana on oltava joka kerta hiihtävä aikuinen. Muutenkin toivomme vanhempien mukanaoloa , etenkin pienempien ryhmässä:)

Hiihtokoulun pakkasraja on -15°C.

Hiihtokouluun  ilmoittaudutaan paikan päällä. Printtaa tämän sivun ilmoittautumiskaavake ja tuo mukanasi ensimmäisellä kerralla. Kaavakkeet hävitetään hiihtokoulun jälkeen.

Vanhempia toivotaan siis jäämään mukaan lasten ja ohjaajien avuksi.

Osallistumismaksu 10 euroa koko jakso. Tuo se (mielellään tasaraha) mukanasi ilmoittutumiskerralle.

Hiihtokoulussa harjoitellaan:

- Leikkejä, pelejä, kisailua suksilla ja ilman
- Maastossa liikkumista suksilla
- Hiihtotekniikoita (perinteinen/ vapaa)
- Liikunnallisten herkkyyskausien mukaista toimintaa (nopeus, taito, liikkuvuus)

Hiihtokoulun ohjaajina toimivat innostuneet ohjaajat ja valmentajat.

HIIHTOKOULUN OHJELMA:

15.1.2017 SU klo 9.45-11   Ilmoittautuminen ja ohjattuja tutustumishiihtoleikkejä.

Paikka Rovastinkankaan koulun pukuhuone ja latualue.

22.1.2017 SU klo 10-11       Perinteisen tyyliin tutustuminen

29.1.2017 SU  klo 10-11      Luistelutyyliin tutustuminen

5.2.2017 SU klo 10-11         Perinteisen tyylin kertausta ja harjoittelua

12.2.2017 SU klo 10-11       Luisteluhiihdon kertausta ja harjoittelua

19.2.2017 SU klo 10 alkaen  Hiihtokilpailut perinteisellä tyylillä Latukahvilan radalla.

Ilmoittautuminen klo 9.30 .

26.2.2017                            Talviloma, ei hiihtokoulua. Omaa harjoittelua:)

5.3.2017 SU klo 10 alkaen   Laturetki.Reitti Pieneläinhautausmaa-Latukahvila-Pieneläinhautaus

maa. Vanhempien kanssa voi osallistua myös OrPon pidemmälle

laturetkelle.

12.3.2017 SU klo 10 alkaen Hiihtokilpailut vapaalla tyylillä. Lähtö ja maali Pieneläinhautausmaan

latualueella. Ilmoittautuminen klo 9.30.

Hiihtokoulun paikka ja mahdolliset muutokset (esim keliolosuhteiden vuoksi) ilmoitetaan  tällä sivustolla , Latukahvilan blogissa sekä Facebook-sivulla ``OrPO Hiihtojaosto``. Muistahan tarkistaa aina ennen hiihtokouluun lähtöä!

Kaikki innolla mukaan!

Hiihtokouluun osallistujilla tulisi olla tapaturmavakuutus. Alle 15-vuotiailla seuran jäsenillä on tapaturmavakuutus seuran toiminnassa. Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun. Katso sivulta Seuran esittely.

Lisätietoja hiihtokoulusta Minna Kailalta puh. 040 7406929

Seuraa myös Latukahvilan blogia http://orivedenlatukahvila.blogspot.fi/